Zoeken

KSE GAAT VOOR GOUD!

 

In het schooljaar 2018-2019 bestaat de KSE 50 jaar en dit gouden jubileum vieren we!

De reünie was een groot succes! Het was gezellig druk met oud-leerlingen (zelfs uit het buitenland!) en (oud)-medewerkers. Onder het genot van een hapje, een drankje en live muziek werden verhalen over vroeger opgehaald. We hebben heel veel positieve reacties mogen ontvangen, bedankt allemaal!

De foto's van de reünie en foto's uit de oude doos zijn te vinden nadat er is ingelogd met de inloggegevens die verstuurd zijn bij de aanmeldbevestiging. Inloggen kan rechts bovenaan bij de knop Foto's (inloggen).


 Nieuws

Image: Foto's reünie
woensdag 26 september 2018
De foto's van de reünie en foto's uit de oude doos zijn te vinden nadat er is ingelogd met de inloggegevens die verstuurd zijn bij de aanmeldbevestiging. 

Image: Reünie KSE; een feest van herkenning
donderdag 5 juli 2018
"Een eerste vriendje of vriendinnetje, uit de les gestuurd, bij de conrector moeten melden, te laat briefjes vervalst, een tien voor wiskunde, of juist 100 strafregels schrijven vanwege spieken..."

Image: Update: Aanmeldingen
vrijdag 14 september 2018

Het aftellen is begonnen! We gaan richting de 1900 aanmeldingen! En er staat een nieuwe lijst met aanmeldingen online.


Pagina 1 van 3Eerste   Vorige   [1]  2  3  Volgende   Laatste   Mochten er door de KSE onverhoopt foto’s gepubliceerd zijn waarvoor je geen toestemming geeft, laat dit dat weten via kse@k-s-e.nl. Wij zullen de foto dan z.s.m. verwijderen.