Zoeken

Groep 7/8

Online miniles 4 maart 2021

Onze school is nog gesloten en daarom gaat helaas de miniles op woensdag 24 februari niet door. Dat vinden wij erg jammer en daarom organiseren we een hele gave en actieve doe les. Doe mee met onze online miniles op woensdag 3 maart om 14.30 uur. De inschrijving is gesloten. Heb je een vraag of wil je meer weten? Mail dan naar minilesjes@k-s-e.nl

Na aanmelding ontvang je van ons een mail met de uitnodiging in Teams, een korte instructie hoe je deelneemt en wat je nodig hebt om mee te doen!


Belangrijke data en activiteiten

  • Een brugklasdocent komt samen met een brugklasser voorlichting geven bij jou op school. Dit gaat in overleg met elke basisschool afzonderlijk. Vraag dit na bij jouw juf of meester.
  • Meelopen tijdens de lessen, volgen van minilessen of een rondleiding door onze school. Ook dit gaat in overleg met elke basisschool. Vraag dit na bij jouw juf of meester.
  • Op maandag 30 november was onze voorlichtingsavond voor ouders via een Webinar. Bekijk het Webinar hier terug. 
  • Op maandag 9 januari was onze online Open Dag live. Bezoekers gaven een 8,5 gemiddeld! Heb je het live moment gemist? Geen probleem, we hebben namelijk elke dag een open dag. Bekijk onze online omgeving op opendagkse.nl.
  • Voor het aanmelden heb je een aanmeldingsformulier ontvangen van jouw leerkracht. Vul dit formulier in en lever het totale pakket voor aanmelden in bij jouw leerkracht van groep 8 (zie brief). Doe dit voor 8 maart 2021. Wij halen het daarna bij jouw basisschool op. In de week van 15 maart ontvang je een bevestiging.
  • Op woensdag 7 juli maak je kennis met je nieuwe klas en mentor.

Veelgestelde vragen tijdens Webinar

Alle vragen die zijn gesteld tijdens de voorlichtingsavond zijn gebundeld en lees je hier.