Zoeken

Fijne zomervakantie!


Home

Onderwijs vanaf dinsdag 2 juni


Op dinsdag 2 juni gaat onze school weer open op basis van 1,5 meter onderwijs. Onze reguliere lessen gaan online verder. Voor de onderbouw vinden vanaf 2 juni de mentorlessen, ondersteuningslessen en sociale activiteiten plaats op school. De bovenbouw komt tot aanvang van de reparatietrajecten alleen naar school om schoolexamens te maken. In onderstaand schema staat de globale planning voor de komende weken. De administratie van jouw afdeling stuurt je een mail met daarin de precieze invulling die voor jou van toepassing is. 

We hanteren bepaalde afspraken zodat we aan de richtlijnen voldoen. We vragen iedereen om zich daar s.v.p. aan te houden.
Onze leerlingen fietsen naar hun eigen leshuis en worden bij de poort opgevangen door de conciërge. Zij geven instructies waar je je fiets plaatst, houden overzicht en geven aanwijzingen om alles in goede banen te leiden.

Elk leshuis is voorzien van een looproute met stickers die je moet volgen. De kluisjes en kapstokken zijn buiten gebruik. Na binnenkomst ga je met al je spullen direct naar jouw lokaal. Jij blijft zoveel mogelijk in hetzelfde lokaal. Onze docenten wisselen tussendoor van lokalen. In een lokaal zijn maximaal 10 leerlingen aanwezig.
Elk lokaal heeft voldoende hygiënemiddelen aanwezig om je handen te desinfecteren en de tafels schoon te maken. Voor het verlaten van het lokaal maak je zelf je tafel schoon. 

Planning komende schoolweken
Legenda:
OB = Onderbouw
BB = bovenbouw


Media
  • Copyright_Unit-ed.nl-2926