Zoeken

Protocol leerlingen

We mogen gelukkig allemaal weer naar school! Ook wij hebben maatregelen getroffen. Deze liggen vast in dit protocol.
Bekijk protocol

Home

Gefeliciteerd! #nooitmeerkse


Vandaag horen onze eindexamenleerlingen of ze zijn geslaagd. Dat willen wij - zeker in deze periode - niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom hebben we een dag vol verrassingen gepland. 

We plaatsen o.a. elk uur een filmpje met felicitaties van onze medewerkers en BN'ers. Dit plaatsen we hier, maar ook op Facebook en Instagram. 

Op de laatste lesdag hoorde eigenlijk een examenstunt. Ook dit was niet mogelijk. Daarom hebben wij de examenstunt zelf uitgevoerd. Ook deze filmpjes zijn vandaag te zien. Check onze kanalen dus regelmatig en vier met ons deze feestdag! #NOOITMEERKSE

Filmpje 1:
Vandaag vieren we dat onze leerlingen geslaagd zijn! Dat willen we in deze periode niet zomaar voorbij laten. Daarom hebben wij vandaag iets leuks voor jullie in petto... Check elk uur onze social media voor leuke felicitaties van docenten en BN'ers. Op de laatste lesdag hoorde eigenlijk een examenstunt. Helaas was dat dit jaar niet mogelijk, maar wij hebben voor jullie de examenstunt toch gedaan. Ook die zijn vandaag te zien. Houd ons dus in de gaten en vier met ons deze feestdag! Filmpje 2:
Uiteraard mag een examenstunt niet ontbreken! Wij hebben onze docenten stiekem de vraag gesteld: 'Waar kan ik je 's nachts voor wakker maken?'. Natuurlijk laten wij die wensen graag uitkomen en hebben midden in de nacht een paar docenten overvallen. Bekijk hier aflevering 1 met meneer Kop! Filmpje 3:
Het volgende blokje felicitaties staat voor jullie klaar! En wat een line up deze keer...natuurlijk met onze eigen medewerkers, Najib Amhali en live muziek van de enige echte Orgeljoke!!

 
Filmpje 4:
Meneer Rokx mogen we wakker maken voor een reisje naar Hawaï. Dat was nu helaas niet mogelijk dus hadden we een mooi alternatief bedacht: in vakantiestijl naar de Zeeuwse kust! Uiteraard midden in de nacht.... Bekijk in deze video hoe meneer Rokx van deze welverdiende vakantie geniet.Filmpje 5:
We hebben nog veel meer mensen die jullie willen feliciteren. Ook deze video zit weer vol met bekende en vertrouwde gezichten. Van buschauffeur Ed v.d. Broek tot aan Samantha Steenwijk en van de sectie CKV tot aan Ellie Lust. Allemaal komen ze voorbij in deze feestelijke video!Filmpje 6:

Meneer Schilder kun je wakker maken voor een frikandel speciaal. Nu waren helaas de cafetaria's gesloten dus hebben we ergens een big mac vandaan gehaald. Zal hij deze late night snack ook waarderen? Check het hier!Filmpje 7:
We sluiten deze feestelijke dag af met een knaller. In dit filmpje is een speciale persconferentie toegevoegd, krijg je tips van Tim Hofman, lig je dubbel om de grappen van meneer Vlaenderen en heeft Samson (van Samson en Gert) een gastrol!


Media
  • nooitmeerkse