Zoeken

Home

Locked up for charity: Glazen Huis


30 uur lang, zaten 30 leerlingen zonder telefoon of eten in ons glazen huis om geld op te halen voor het goede doel Open Mind. De actie is een initiatief van Interact. Zij hebben maar liefst € 2.491,- opgehaald.

Dit bedrag is opgehaald door donaties en door het verkopen van broodjes in de kantine. Daarnaast zijn we onze sponsoren enorm dankbaar; Catermaat, Toiletje.nl, Jan Vermunt, Victoria Foundation en Rotary. Hiervan was Catermaat de hoofdsponsor die in totaal €623 doneerde.

Alle leerlingen zaten er vrijwillig in, voor de unieke ervaring en uiteraard voor het goede doel. 30 uur zonder telefoon was nogal een opgave maar ze hebben zich prima vermaakt door het spelen van spelletjes zoals Twister, Weerwolven en Monopoly. Ze bouwden ook torens van waterflessen en ontmoetten binnen het glazen huis nieuwe mensen. 30 uur lang waren zij ook te volgen op een livestream.

Hun telefoon hadden ze voornamelijk gemist. Ook hadden veel leerlingen honger, maar dat was een stuk minder dan ze van tevoren hadden verwacht. Het was een leuke ervaring en absoluut voor herhaling vatbaar!

Media
  • Glazen Huis