Zoeken

Leerlingen van groep 8: volg 2 minilessen op woensdag 8 februari

Meld je hier aan

Home

Activiteiten voor groep 8 leerlingen


De open dag zit erop. We hopen dat je een goed beeld hebt gekregen van onze school. Wil je nog meer van de KSE zien? Lees dan snel verder!

We komen naar jouw basisschool
Onze brugklascollega's bezoeken de komende weken de basisscholen in de regio. Een docent komt samen met een brugklasser naar jouw basisschool. De brugklasser ken je waarschijnlijk, want hij/zij heeft op jouw basisschool gezeten. Vraag hem/haar alles over hoe het nu echt is op de KSE.

Voorlichtingsavonden

Op maandag 16 en dinsdag 17 januari organiseren we voorlichtingsavonden voor jou en je ouders. Als je jezelf hebt ingeschreven op www.opendagkse.nl krijg je automatisch een mail om jezelf hiervoor aan te melden.  

Miniles met de klas

Op woensdagochtend 25, donderdagochtend 26 en vrijdagochtend 27 januari zijn de minilessen voor alle groepen 8 uit de regio. Jouw leraar/lerares wordt hiervoor uitgenodigd en kiest wanneer jij met jouw groep naar ons komt.

Individuele miniles
Ook kun je zelf naar een individuele miniles komen op woensdagmiddag 8 februari. Binnenkort kun je jezelf hiervoor inschrijven. Je krijgt automatisch een mail met meer informatie als je op de mailinglijst staat.

Aanmelddagen
Als je kiest voor de KSE meld je jezelf bij ons aan. De centrale aanmelddagen zijn op dinsdag 7 en woensdag 8 maart 2023. Meer informatie over hoe dat gaat volgt nog.

Kennismakingsmiddag
Als je bent ingeschreven als brugklasser nodigen wij jou uit voor de kennismakingsmiddag op woensdag 21 juni 2023. Op deze middag maak je kennis met jouw klas en jouw mentor, zodat je iedereen al kent voor de zomervakantie. 

Heb je nog vragen?
Zijn er nog dingen die je graag wilt weten? Stuur dan gerust een mailtje naar opendag@k-s-e.nl. Of wil je nog een keer door ons gebouw lopen en onze vakken bekijken? Dat kan altijd online op www.opendagkse.nl!
Media
  • KSE - Brugklas 2022 - 006