Zoeken

Home

Herdenking Jaap Heule (docent Latijn/Grieks)


Op vrijdag 17 maart kregen wij het vreselijke bericht dat onze collega Jaap Heule is overleden. Dat raakt ons als gemeenschap erg diep.

Jaap was een betrokken en zeer gewaardeerde collega. Hij was al lang aan onze school verbonden. Hij hield van zijn werk en genoot als zijn leerlingen het goed deden. Hij deed er alles aan om zijn leerlingen hierbij te helpen.
Jaap stond bij onze leerlingen en collega's ook bekend om zijn grappen en zorgde daarbij voor een lach bij iedereen om hem heen. Jaap laat een enorme leegte achter.

We wensen zijn familie en vrienden veel kracht en sterkte om dit enorme verlies te dragen.

Herdenking vrijdag 31 maart
Om meneer Heule te herdenken en met elkaar afscheid te nemen, organiseren we een herdenkingsbijeenkomst op de KSE. Samen staan we stil bij dit grote verlies en gedenken we meneer Heule zoals we hem op de KSE gekend hebben.

Je bent van harte welkom op vrijdag 31 maart om 15.00 uur in de Theaterzaal van de KSE. Na de herdenkingsbijeenkomst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten en na te praten. De lessen vallen op deze dag na 14.40 uur (6e uur) uit.

Met elkaar willen we meneer Heule een warm en persoonlijk afscheid geven. Wil jij een herinnering aan meneer Heule delen? Geef dit dan voor dinsdag 28 maart 17.00 uur door aan meneer Hoogstad via j.hoogstad@k-s-e.nl.

Ken je een oud-leerling die deze herdenkingsbijeenkomst bij wilt wonen of een herinnering wilt delen? Stuur deze uitnodiging dan gerust door.

Wij stellen je aanwezigheid bij de herdenking zeer op prijs en hopen dan ook dat je in de gelegenheid bent om te komen. Als je met de auto komt, parkeer je deze op onze parkeerplaats aan de Stijn Streuvelslaan 42. Mocht deze vol zijn, plaats dan je auto op het plein van het Brabantpark (tegenover de school). De fietsenstalling vind je ook aan de voorzijde van de school bij de hoofdingang.
Media
  • stockfoto rouw