Zoeken
KSE

Nieuwsarchief

Cirkel van het leven

Bericht geplaatst op: 3-6-2019Leerlingen uit mavo-4, havo-4 en vwo-4 met Tekenen/KuBv in hun profiel zijn gevraagd mee te doen met het fotografieproject ‘Cirkel van het leven’. De opdracht was het leven uit te beelden rondom zeven thema’s: oorsprong, liefde, spel, cultuur, werk, lijden en vergankelijkheid.

Onze leerlingen hebben samen met amateur- en professionele fotografen, beeldend kunstenaars en leerlingen van het Munnikenheide College een enorme lading aan foto's aangeleverd voor de fototentoonstelling. Een deskundige jury heeft daaruit ruim tweehonderd foto’s gekozen. 

De officiële opening is op donderdag 6 juni om 20.00 uur in de Nieuwe Nobelaer. De opening is spectaculair met een flashmob door diverse koren, gilden, muzikanten en leerlingen van onze school en Munnikenheide college. De fotopanelen zijn van 10 juni tot 1 september te zien in de Nieuwe Nobelaer en van 8 tot en met 16 juni in de Lambertuskerk en XEL. Bekijk hier foto & kunstroute.

De foto's vormen de opmaat tot een veel groter project rond 'De cirkel van het leven' dat in 2021 tijdens de afbraak van de Nieuwe Nobelaer plaatsvindt.

 Terug