Ziekmelden/ aanvraag verlof

Ziekmelden

Ouders/verzorgers melden hun kind via Magister ziek.

Dit gaat digitaal via het ouderaccount van Magister met de computer, tablet of telefoon.

• Log in met het ouderaccount.
  • Kies in het menu voor 'afwezigheid'.
  • Klik daarna op 'melden'.
  • Wanneer je dit aanklikt kun je kiezen uit 'vandaag' of 'morgen'. Gelieve de ziekmelding door te geven voor aanvang van het 1e lesuur.

Opnieuw ziekmelden

Ziekmeldingen worden niet meer door de school doorgezet naar de volgende dag. Het is dus de bedoeling dat je iedere dag een digitale ziekmelding op bovengenoemde wijze doet, zodat de school actueel blijft geïnformeerd over de gezondheid van jouw kind. Wanneer je dit vergeet word je door de school gebeld omdat jouw kind niet aanwezig is op school.

Inloggegevens
Indien je je gebruikersnaam bent vergeten, kun je een mail sturen naar
magister@k-s-e.nl. Je ontvangt dan spoedig de nieuwe inloggegevens.
Indien je je wachtwoord bent vergeten, kun je op de knop 'wachtwoord vergeten' klikken en een nieuw wachtwoord aanvragen.

Aanvraag verlof

In principe gebeurt het bezoeken van artsen, tandartsen, fysiotherapeuten enzovoorts buiten schooltijd. Soms kan dat niet en moet je verlof aanvragen voor jouw zoon/dochter.

Het aanvragen van verlof om een (tand-)arts of iemand anders uit de medische sector te bezoeken kan gebeuren door de leerling een verlofverzoek mee te geven naar school.

De leerling kan dat dan inleveren bij de persoon die op zijn of haar afdeling de absenties bijhoudt. De volgende link leid je naar een formulier dat je kunt afdrukken en invullen om mee te geven. Om overbodig papiergebruik te voorkomen staan er drie briefjes op een formulier.

Uiteraard hebben wij slechts een briefje nodig. De andere kun je bewaren voor een volgende gelegenheid.

Klik hier om de absentiebriefjes te downloaden.