Zoeken

Mascotte Mania KSE

Zes medewerkers in de meest prachtige en uiteenlopende kostuums gaan met elkaar de strijd aan in deze zangwedstrijd. Tijdens de drie afleveringen zagen we de prachtige optredens van het monster, de wolf, de uil, de leeuw, de ananas en de kip. Deze week is de finale! Welke mascotte wint Mascotte Mania KSE? En wie zit er in het pak? Stem op jouw favoriet!
Ga hier naar ons YouTube kanaal
Leshuizen

Leshuizen

Een eigen leshuis

Onze school is voor leerlingen kleinschalig georganiseerd. Leerlingen uit hetzelfde jaar brengen hun lesdagen door in een leshuis met eigen faciliteiten en aanspreekpunten. Zo hebben ze een eigen conciërge, een aparte ingang en garderobe, een kantine, schoolplein en fietsenstalling. Voor de leerling is het leshuis zijn of haar eigen kleine school. Elke leerling is "gekend", individuele zorg en begeleiding kunnen op maat worden aangeboden, evenals de leerlingactiviteiten die sfeer in de groep bevorderen. De leiding is in handen van een afdelingsleider.

Onze brugklassers hebben zelfs een eigen nieuw gebouw. Dit gebouw is gevestigd op het terrein van het hoofdgebouw. Er is vanzelfsprekend ook contact met de rest van de school. Voor vakken als tekenen en science, maar ook voor de mediatheek, komen de leerlingen naar het hoofdgebouw.

In het linkermenu is specifieke informatie te vinden per leshuis. 

Leshuis 1     brugklassen 
Leshuis 2  mavo-2, havo-2, vwo-2
Leshuis 3  mavo-3, havo- 3, vwo-3 
Leshuis 4/5/6     mavo-4, havo-4/5, vwo-4/5/6