Beat The KSE'er

Onze examenleerlingen kunnen wel wat afleiding gebruiken in deze spannende periode. Daarom speciaal voor hen 'Beat the KSE'er'! In deze hilarische en spannende reeks dagen onze examenleerlingen onze medewerkers uit voor een challenge. Met natuurlijk als grote vraag: 'Wie wint de challenge?'
Ga hier naar ons YouTube kanaal

Aanvraag geplande afwezigheid

Afspraken met orthodontist, huisarts, tandarts, e.d. worden zoveel mogelijk buiten schooltijd gemaakt. Als dit niet lukt, vraag je dit aan bij de leshuisadministratie. Dit doe je door het aanvraagformulier op de website in te vullen (ziekmelden wel via Magister). Het is helaas technisch niet mogelijk om dit via Magister te doen.

• Klik op de knop hieronder en log in met je ouderaccount. Met deze inlog kom je niet in Magister maar word je doorgestuurd naar een pagina waarop het formulier staat.
  • Je vult de gegevens van jouw kind in, de datum en tijd van afwezigheid en de reden. Je kunt kiezen voor verschillende opties en eventueel toelichten bij de toelichting.

Quarantaine
Je vult het formulier aanvraag geplande afwezigheid ook in als je kind uit voorzorg in quarantaine zit. Hij/zij volgt dan de lessen online en is niet ziek. Door dit formulier in te vullen, kunnen wij de afwezigheid van jouw kind op school goed registreren en voorkomen we een ongeoorloofde afwezigheidsmelding en/of onterecht ziekteverzuim.

Inloggen en formulier invullen
Via onderstaande knop kun je inloggen en het formulier invullen.
Naar het formulier