Zoeken

Mascotte Mania KSE

Zes medewerkers in de meest prachtige en uiteenlopende kostuums gaan met elkaar de strijd aan in deze zangwedstrijd. Tijdens de drie afleveringen zagen we de prachtige optredens van het monster, de wolf, de uil, de leeuw, de ananas en de kip. Deze week is de finale! Welke mascotte wint Mascotte Mania KSE? En wie zit er in het pak? Stem op jouw favoriet!
Ga hier naar ons YouTube kanaal

Groep 7/8

Open Dag

De grootste vraag waar je dit jaar voor staat, is 'Naar welke school ga ik na de zomervakantie?' Het antwoord kan heel simpel zijn, want onze leerlingen zeggen: 'Naar de KSE natuurlijk!' Zij voelen zich bij ons thuis en kunnen heel enthousiast vertellen over de reden waarom onze school zo leuk is. Normaal gesproken openen wij als eerste onze deuren in deze regio voor de open dag. Helaas gaat het in deze coronatijd allemaal net wat anders. Daarom gaat onze Open Dag Online door!

Op zaterdag 9 januari 2021 was onze online Open Dag live. Bezoekers gaven ons een 8,5 gemiddeld! Heb je het live moment gemist? Geen probleem, want eigenlijk hebben we elke dag een open dag. In onze online omgeving leiden onze leerlingen, Leira en Lode, je met veel plezier rond in een 360◦ tour . Je ontdekt alles in en rond het brugklasgebouw en maakt kennis met alle vakken in de brugklas en het brugklasteam. 

Ga op ontdekking op opendagkse.nl!

We doen ook ons best om je live op school te ontvangen. Hier zie je aan welke activiteiten je kunt deelnemen. Lukt het niet om aan te sluiten of heb je nog vragen? Stuur dan Karin Schuur, afdelingsleider brugklas, een berichtje via k.schuur@k-s-e.nl!