Zoeken

Beat The KSE'er

Onze examenleerlingen kunnen wel wat afleiding gebruiken in deze spannende periode. Daarom speciaal voor hen 'Beat the KSE'er'! In deze hilarische en spannende reeks dagen onze examenleerlingen onze medewerkers uit voor een challenge. Met natuurlijk als grote vraag: 'Wie wint de challenge?'
Ga hier naar ons YouTube kanaal
Home

KSE

Bezoekadres:
Stijn Streuvelslaan 42
4873 EB Etten-Leur


Postadres:
Postbus 159
4870 AD Etten-Leur 

Tel. (076) 5015905
E-mail: kse@k-s-e.nl

IBANnummer: NL32RABO0114884048
BIC code: RABONL2U
Kvk Nummer: 41102321
RSIN Nummer: 0028.87.940

Veelgestelde vragen

Klik hier voor de veelgestelde vragen over Magister
Klik hier voor een toelichting over het Betaalportaal

 

Ziekmelding

  • Log in met het ouderaccount.
  • Kies in het menu voor 'afwezigheid'.
  • Klik daarna op 'melden'. 
  • Wanneer u dit aanklikt kunt u kiezen uit 'vandaag' of 'morgen'. Vriendelijk verzoeken wij u uw kind ziek te melden voor aanvang van het 1e lesuur. 

Klik hier voor een filmpje met daarin de instructie voor de ziekmelding. 


Opnieuw ziekmelden
Ziekmeldingen dient u dagelijks via Magister te herhalen gedurende de ziekteperiode, zodat de school actueel geïnformeerd blijft over de gezondheid van uw kind. Wanneer u dit vergeet zal u door de school gebeld worden omdat uw kind niet aanwezig is op school. 


Inloggegevens
Indien u uw beide inloggegevens (zowel gebruikersnaam als wachtwoord) bent vergeten, kunt u een mail sturen naar 
magister@k-s-e.nl met in de mail een vermelding van de naam van uw kind en het leerlingnummer. U ontvangt dan spoedig de nieuwe inloggegevens. 


Verlof

Afspraken bij bijvoorbeeld de tandarts, orthodontist, huisarts of specialist dienen zoveel mogelijk buiten schooltijd gemaakt te worden. Wellicht is dit niet altijd mogelijk en moet er verlof worden aangevraagd. Ouders/verzorgers dienen vooraf de school inlichten door middel van een ondertekend verlofbriefje. Dit gaat (nog) niet via Magister.

Klik hier voor het verlofbriefje. Het verlofbriefje is ook te vinden in het menu onder 'Onze school' en vervolgens onder ‘Ziekmelden/ aanvraag verlof’.