Zoeken

Handige informatie

De lessen gaan gewoon door via Teams! Bekijk elke ochtend tussen 8.15 en 8.30 uur je dagrooster in Magister. Lees ook de veelgestelde vragen en de instructie van Teams via de snellink onderaan deze pagina. Heb je nog vragen? Mail dan naar thuiswerken@k-s-e.nl.

Start schooljaar

De zomervakantie zit er bijna op. Hopelijk heb je een fijne vakantie gehad en ben je klaar voor het nieuwe schooljaar. Om je een goede start te geven, staat hieronder per leshuis informatie over de eerste schoolweek.

Brugklas

Leerlingen van de brugklas hebben een brief ontvangen tijdens de kennismakingsbijeenkomst. Deze brief kun je hier nalezen. 

Leshuis 2 en 3

Woensdag 14 augustus
In de loop van de middag zien de leerlingen van leshuis 2/3 (met uitzondering van leerlingen mavo-3) in Magister in welke klas zij zitten. De klassen voor vwo-3 komen niet overeen met de mentorgroepen. Dinsdagochtend krijgen de leerlingen te horen in welke mentorgroep zij zitten (bijvoorbeeld mentorgroep V3MT1).

Vrijdag 16 augustus
In de loop van de middag zien de leerlingen van mavo-3 in Magister in welke klas zij zitten.

Maandag 19 augustus
Deze dag zijn de leerlingen van leshuis 2/3 lesvrij.

Dinsdag 20 augustus
I
ntroductiedag en ophalen boeken 
Tijdens de introductiedag haal je ook je boekenpakket op. Zorg dat je een grote (boeken)tas en schrijfgerei bij je hebt. Via de infoschermen in leshuis 2/3 kun je zien in welk lokaal je moet zijn.

  • mavo-2/3
    introductiedag van 9.30 tot 13.00 uur
  • havo-2/3
    introductiedag van 12.30 tot 15.00 uur
  • vwo-2/3
    introductiedag van 9.30 tot 13.00 uur


Woensdag 21 augustus
Het reguliere lesrooster start om 8.30 uur. Het lesrooster is zichtbaar via Magister. Deze dag ontvang je ook je kluissleutel.

Donderdag 22 augustus
Deze dag is de fotograaf aanwezig om individuele foto's en groepfoto's te maken.

Leshuis 4, 5 en 6

Vrijdag 16 augustus
In de loop van de middag zien de leerlingen van alle leshuizen in Magister in welke klas zij zitten. Deze indeling is nog niet leidend. De klassen voor havo-4/5 en vwo-4/5/6 komen niet overeen met de mentorgroepen. Op dinsdagochtend 19 augustus hangen in de kantine van leshuis 4 lijsten met de mentorgroepen.

Maandag 19 augustus
Ophalen van boeken voor leshuis 4, 5 en 6. Bekijk hier het schema van mavo-4, havo-4/5 en vwo-4/5/6. Deze dag ontvang je ook je kluissleutel.

Dinsdag 20 augustus
Introductiedag
Tijdens het ophalen van de boeken krijg je meer informatie hierover.

Donderdag 22 augustus
Deze dag is de fotograaf aanwezig om individuele foto's en groepfoto's te maken.