Zoeken

Protocol leerlingen

We mogen gelukkig allemaal weer naar school! Ook wij hebben maatregelen getroffen. Deze liggen vast in dit protocol.
Bekijk protocol
Leshuizen

Leshuis 2

Samen bouwen in leerjaar twee


Van het vertrouwde brugklasgebouw naar het hoofdgebouw waar weer volop kansen en mogelijkheden liggen, is een spannende uitdaging voor onze tweedejaarsleerlingen. Het ontdekken van talenten, het maken van keuzes en de zoektocht naar de eigen identiteit. Er gebeurt veel in het tweede jaar op de KSE!

Vanuit onze kernwaarden samenwerken, ruimte geven om te groeien en elkaar waarderen, gaan onze docenten, mentoren, conciërges, ondersteuners en afdelingsleiders dagelijks samen aan de slag om dat onderwijs te realiseren dat past bij onze leerlingen en dat hen uitdaagt om het beste uit zichzelf te halen. Samen werken we ook aan een veilig schoolklimaat waar iedereen zich prettig voelt en met respect met elkaar omgaat.

Vanaf dit jaar werken we in de tweede klas met vier afdelingsleiders nauw samen. We zetten meer in op de specifieke leerlijnen: mavo, havo en vwo. Wij geloven dat hierdoor de communicatie met leerlingen en ouders nog beter wordt en we meer maatwerk en zorg kunnen bieden daar waar nodig.

De voordelen van ons oude leshuissysteem blijven behouden. De leerlingen uit de tweede klas hebben een eigen ingang en kantine, en hun eigen conciërge en afdelingsondersteuner staan voor de leerlingen klaar!

We wensen alle leerlingen, ouders en medewerkers een succesvol en prettig schooljaar toe!

Afdelingsleiders leerjaar 2,
G. Paasschens, afdelingsleider mavo-2/3/4
G. Hereijgers, afdelingsleider mavo-2/3/4 M. Doggen,
afdelingsleider havo-2/3
S. Schraven, afdelingsleider vwo-2/3 a.i.

G. Hereijgers

G. Paasschens

M. Doggen

S. Schraven