Zoeken

Beat The KSE'er

Onze examenleerlingen kunnen wel wat afleiding gebruiken in deze spannende periode. Daarom speciaal voor hen 'Beat the KSE'er'! In deze hilarische en spannende reeks dagen onze examenleerlingen onze medewerkers uit voor een challenge. Met natuurlijk als grote vraag: 'Wie wint de challenge?'
Ga hier naar ons YouTube kanaal
Leshuizen

Leshuis 3

Mavo

We staan aan de start van een uitdagend schooljaar. Jij, leerling van mavo-3, gaat dit jaar belangrijke keuzes maken voor de toekomst. Welk profiel ga je kiezen? Welke opleiding wil je misschien gaan volgen na de KSE? Het lijkt nog ver weg, maar het is belangrijk dat je weloverwogen kiest. Daar wordt in mavo-3 dan ook uitgebreid bij stilgestaan, bijvoorbeeld tijdens de testbaanstage in januari.

Je hebt vast en zeker goede voornemens voor dit schooljaar. Je wilt graag goed presteren. De KSE biedt je een veilige leer- en leefomgeving waarin je jezelf kunt ontwikkelen. Mentoren, vakdocenten, onderwijsondersteunend personeel en afdelingsleiders helpen je daar graag bij. We bieden maatwerk om ieders talent zo goed mogelijk uit de verf te laten komen. We hebben er alle vertrouwen in dat je de kansen die je krijgt dan ook gaat pakken. Uiteindelijk moet je het natuurlijk zelf doen!

We hopen met alle leerlingen, medewerkers en ouders/verzorgers samen opnieuw een mooi resultaat neer te zetten.

Heel veel succes in mavo-3!


Havo/vwo

In havo-3 en vwo-3 slaan we een brug tussen de onder- en bovenbouw. Dit schooljaar staat in het teken van keuzes maken. Wat zijn je dromen? Waar liggen je kwaliteiten? Welke richting wil je op? En welke vakken heb je daar voor nodig? In de loop van het leerjaar wordt er steeds meer een beroep gedaan op je zelfstandigheid. De leerstof neemt in omvang toe, de vragen en opdrachten worden complexer en we besteden aandacht aan de vaardigheden die nodig zijn om succesvol te zijn in de tweede fase.

Het team van leshuis 3 helpt je hierbij! Samen zorgen we ervoor dat je klaar bent voor de tweede fase van je middelbare schoolloopbaan.

We streven naar een leshuis waar iedere leerling zich veilig en gewaardeerd voelt en waar we oog hebben voor elkaar. Wij geloven erin dat dit voorwaarden zijn om het beste uit jezelf te kunnen halen.

We wensen alle leerlingen, ouders en medewerkers een succesvol en prettig schooljaar toe!

Afdelingsleiders,
G. Hereijgers, afdelingsleider mavo-2/3/4
G. Paasschens, afdelingsleider mavo-2/3/4
M. Doggen, afdelingsleider havo-2/3
S. Schraven, afdelingsleider a.i. vwo-2/3

G. Hereijgers

G. Paasschens

M. Doggen

S. Schraven