Zoeken

Fijne zomervakantie!

Leshuizen

Leshuis 1

Welkom op de KSE

In de brugklas verandert er veel voor uw kind: nieuwe vakken, verschillende docenten, andere klasgenoten, meer huiswerk.... kortom een spannende tijd. We willen uw kind een veilige en gezellige omgeving bieden en proberen de overgang van basisschool naar het voorgezet onderwijs zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Tijdens de kennismakingsmiddag op woensdag 7 juli heeft uw kind kennisgemaakt met de nieuwe klasgenoten en de mentor. Loopt uw kind straks ergens tegenaan, dan kunt u altijd vragen stellen aan de mentor of aan de andere vaste gezichten van de brugklas zoals onze administratie en onze conciërge.

De lessen zijn elke dag van het 1e tot en met het 6e uur en zijn ingeroosterd van 8.30 uur tot en met 14.40 uur. Door onderwijsactiviteiten, zoals het inhalen van lessen, toetsen of het deelnemen
aan ons extra onderwijsaanbod, is het noodzakelijk dat uw kind tot 16.00 uur voor school beschikbaar is.
We organiseren veel activiteiten in de brugklas om onze leerlingen hun talenten op het gebied van cultuur, sport, wetenschap, taal en bèta te laten ontdekken en verder te ontwikkelen. Dat
vinden we belangrijk omdat de KSE meer is dan het volgen van lessen. Via de mail wordt u hierover geïnformeerd.

Wilt u alvast meer weten of heeft u vragen, stel ze gerust aan de mentor of aan mij. Wij wensen uw kind een fijne tijd en een succesvolle carrière toe op de KSE!

K. Schuur
Afdelingsleider brugklas