Zoeken
Leshuizen

Leshuis 1

Welkom op de KSE

Opeens ben je niet meer de oudste op de basisschool, maar de jongste op het voortgezet onderwijs.. Als brugklasser verandert er nogal wat: een ander gebouw, verschillende docenten, je krijgt (meer) huiswerk en maakt nieuwe vrienden. Dat is spannend en leuk tegelijkertijd!

Bij ons sta je er niet alleen voor. Op de kennismakingsmiddag in juli maak je kennis met je mentor(en) en je klasgenoten. Bij de mentor(en) kunnen jij en je ouders met alle vragen terecht.

De leerlingen van leshuis 1 hebben een eigen ingang, een eigen schoolplein en mooi eigen brugklasgebouw. Op deze manier zorgen we, leerlingen en medewerkers van de brugklas, voor een fijne en veilige sfeer.

We snappen dat je nog wilt onderzoeken wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Daarom organiseren we veel activiteiten om onze leerlingen hun talenten te laten ontdekken en ontwikkelen.

Ben je nieuwsgierig geworden of heb je vragen, laat het ons weten op administratiebrugklas@k-s-e.nl en/of bezoek onze open dag, miniles of maak een afspraak.

Heel graag tot ziens op de KSE.

C. Bolluijt
Afdelingsleider brugklas