Zoeken

Groep 7/8

Groep 7/8

Wat leuk dat je onze website bekijkt. Van harte welkom! Nog even in groep 8 en dan mag je naar de middelbare school. Een spannende periode en kiezen is soms best lastig. Daarom organiseren we speciaal voor jou en jouw ouders of verzorgers een aantal activiteiten, zodat je zelf een goed beeld krijgt hoe het is op de KSE en of dit goed voelt. 

Bekijk onze activiteiten hieronder.

Aanmelden

Als je je keuze hebt gemaakt, kun je jezelf samen met je ouder(s)/verzorger(s) aanmelden op maandag 9 maart en donderdag 12 maart van 16.00 tot 19.30 uur. Via jouw basisschool heb je een brief van ons ontvangen met de datum en het tijdstip waarop je jezelf kunt aanmelden. We hebben deze indeling gemaakt, zodat jouw aanmelding zo vlot mogelijk gaat en je dus niet lang hoeft te wachten. Als je niet kunt op dit tijdstip, neem dan even contact met ons op.

Vergeet het volgende niet mee te nemen:

  • Ingevuld en ondertekend aanmeldformulier van de KSE
  • Kopie van je identiteitsbewijs (na controle van het burgerservicenummer wordt deze direct vernietigd)
  • Kopie van het overstapdossier OSO
  • Ingevuld uniforme schooladviesformulier van het regionaal samenwerkingsverband
  • OF scholen die lid zijn van het samenwerkingsverband van Roosendaal e.o. nemen de informatie mee die daar is afgesproken, zodat wij een goed beeld krijgen van de aangemelde leerling. 

Als je met de fiets komt, kun je jouw fiets stallen op het schoolplein van het brugklasgebouw. Kom je met de auto dan parkeer je deze op ons parkeerterrein. Als deze vol is, kun je gebruikmaken van de carpoolplaats bij het Brabantpark of in de wijk rondom onze school. Tot ziens op maandag 9 of donderdag 12 maart!

Speel de KSEgame en win de Apple AirPods!

Bedankt voor je deelname aan de KSEgame. Door het beantwoorden van de 10 vragen kwam je meer te weten over onze school. De winnaar is ondertussen bekend en heeft vanochtend de Apple AirPods in ontvangst genomen. En uiteraard kreeg de rest van haar klas wat lekkers. Van harte gefeliciteerd Yasmine van basisschool De Griffioen uit Prinsenbeek!

  

Eerdere activiteiten

Op maandag 18 november t/m woensdag 20 november en op woensdag 27 november kon je deelnemen aan onze minilessen. Door twee korte lessen te volgen met je eigen klasgenoten uit groep 8 maakte je alvast op een leuke manier om kennis met de vakken en de sfeer in de brugklas! 

Je ouder(s)/verzorger(s) hoorden op maandag 25 en dinsdag 26 november hoe het gaat bij ons op de KSE tijdens de voorlichtingsavonden. 

Onze Open Dag op zaterdag 11 januari is goed bezocht. Heb je een van bovenstaande activiteiten gemist of wil je gewoon nog een keer sfeer komen proeven? Maak dan een afspraak met Karin Schuur, afdelingsleider brugklas, via k.schuur@k-s-e.nl

Mocht je alvast willen weten wat er allemaal speelt voor onze brugklassers, klik dan in het menu op 'Leshuizen' en vervolgens op 'Leshuis 1'. Of volg ons op Facebook @kseettenleur of op Instagram @kse_ettenleur.