Zoeken

Fijne zomervakantie!


Groep 7/8

Groep 7/8

Wat leuk dat je onze website bekijkt. Van harte welkom! Nog even in groep 8 en dan mag je naar de middelbare school. Een spannende periode en kiezen is soms best lastig. Daarom organiseren we speciaal voor jou en jouw ouders of verzorgers een aantal activiteiten, zodat je zelf een goed beeld krijgt hoe het is op de KSE en of dit goed voelt.

Bekijk onze activiteiten hieronder.

Aanmelden
Onze aanmeldavonden waren op maandag 9 maart en donderdag 12 maart. Rond woensdag 20 mei ontvang je een mail met daarin de bevestiging van je aanmelding voor de brugklas. Deze ontvang je ook per officiële brief. Hierin staat in welke stream je volgend schooljaar zit.

Op woensdagmiddag 17 juni was de geslaagde kennismakingsmiddag met de klassen. Wij kijken al uit naar volgend schooljaar!

Speel de KSEgame en win de Apple AirPods!
Bedankt voor je deelname aan de KSEgame. Door het beantwoorden van de 10 vragen kwam je meer te weten over onze school. De winnaar is ondertussen bekend en heeft vanochtend de Apple AirPods in ontvangst genomen. En uiteraard kreeg de rest van haar klas wat lekkers. Van harte gefeliciteerd Yasmine van basisschool De Griffioen uit Prinsenbeek!Eerdere activiteiten
Op maandag 18 november t/m woensdag 20 november en op woensdag 27 november kon je deelnemen aan onze minilessen. Door twee korte lessen te volgen met je eigen klasgenoten uit groep 8 maakte je alvast op een leuke manier om kennis met de vakken en de sfeer in de brugklas!

Je ouder(s)/verzorger(s) hoorden op maandag 25 en dinsdag 26 november hoe het gaat bij ons op de KSE tijdens de voorlichtingsavonden.

Onze Open Dag op zaterdag 11 januari is goed bezocht. Heb je een van bovenstaande activiteiten gemist of wil je gewoon nog een keer sfeer komen proeven? Maak dan een afspraak met Karin Schuur, afdelingsleider brugklas, via k.schuur@k-s-e.nl.

Mocht je alvast willen weten wat er allemaal speelt voor onze brugklassers, klik dan in het menu op 'Leshuizen' en vervolgens op 'Leshuis 1'. Of volg ons op Facebook @kseettenleur of op Instagram @kse_ettenleur.