Zoeken

Inloggen

Klik hier om in te loggen in Magister.

Klik hier voor de veelgestelde vragen over Magister

Klik hier voor het opvragen van jouw Magister gebruikersnaam 

  

Algemene informatie

De KSE werkt met het schooladministratiesysteem Magister. Via Magister hebben ouders/verzorgers en leerlingen onder andere toegang tot cijfers, aanwezigheid, het rooster en ELO (Elektronische Leer Omgeving).

Magister is beveiligd met een certificaat, zodat de gegevens beveiligd over het internet gaan. Om toegang te krijgen tot de gegevens zijn een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Nieuwe ouders krijgen deze gegevens aan het begin van het schooljaar toegestuurd. Leerlingen krijgen hun gebruikersnaam en wachtwoord op school tijdens de eerste lesweek. Wanneer leerlingen in de loop van het schooljaar worden ingeschreven, ontvangen leerlingen en ouders hun gebruikersnaam en wachtwoord zo spoedig mogelijk na inschrijving.

Wachtwoord/gebruikersnaam vergeten

Als je jouw gebruikersnaam bent vergeten, vraag je deze hier opnieuw op. Je ontvangt dan spoedig de nieuwe inloggegevens.
Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul dan in Magister jouw gebruikersnaam in en klik op 'doorgaan'. Vervolgens klik je op de knop 'wachtwoord vergeten' en vraag je een nieuw wachtwoord aan.

Koppeling One Drive Magister vernieuwd 

De koppeling met Microsoft One Drive in Magister is compleet vernieuwd. Dit betekent dat gebruikers in de webversie de koppeling opnieuw moeten maken. Dit doe je door in Magister 6  naar instellingen te gaan en vervolgens de koppeling met Microsoft 365 te leggen.