Zoeken

Mascotte Mania KSE

Zes medewerkers in de meest prachtige en uiteenlopende kostuums gaan met elkaar de strijd aan in deze zangwedstrijd. Tijdens de drie afleveringen zagen we de prachtige optredens van het monster, de wolf, de uil, de leeuw, de ananas en de kip. Deze week is de finale! Welke mascotte wint Mascotte Mania KSE? En wie zit er in het pak? Stem op jouw favoriet!
Ga hier naar ons YouTube kanaal

Inloggen

Klik hier om in te loggen in Magister.

Klik hier voor de veelgestelde vragen over Magister

  

Algemene informatie

De KSE werkt met het schooladministratiesysteem Magister. Via Magister hebben ouders/verzorgers en leerlingen onder andere toegang tot cijfers, aanwezigheid, het rooster en ELO (Elektronische Leer Omgeving).

Magister is beveiligd met een certificaat, zodat de gegevens beveiligd over het internet gaan. Om toegang te krijgen tot de gegevens zijn een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Nieuwe ouders krijgen deze gegevens aan het begin van het schooljaar toegestuurd. Leerlingen krijgen hun gebruikersnaam en wachtwoord op school tijdens de eerste lesweek.

Wachtwoord/ gebruikersnaam vergeten

Indien u uw gebruikersnaam bent vergeten, kunt u een mail sturen naar magister@k-s-e.nl. U ontvangt dan spoedig de nieuwe inloggegevens.
Indien u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u in Magister uw gebruikersnaam invullen en op 'doorgaan' klikken. Vervolgens kunt u op de knop 'wachtwoord vergeten' klikken en een nieuw wachtwoord aanvragen.