Zoeken

Open dag op 11 en 12 februari

Schrijf jezelf in voor een tijdsblok

Inloggen

Klik hier om in te loggen in Magister.

Klik hier voor de veelgestelde vragen over Magister

  

Algemene informatie

De KSE werkt met het schooladministratiesysteem Magister. Via Magister hebben ouders/verzorgers en leerlingen onder andere toegang tot cijfers, aanwezigheid, het rooster en ELO (Elektronische Leer Omgeving).

Magister is beveiligd met een certificaat, zodat de gegevens beveiligd over het internet gaan. Om toegang te krijgen tot de gegevens zijn een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Nieuwe ouders krijgen deze gegevens aan het begin van het schooljaar toegestuurd. Leerlingen krijgen hun gebruikersnaam en wachtwoord op school tijdens de eerste lesweek. Wanneer leerlingen in de loop van het schooljaar worden ingeschreven, ontvangen leerlingen en ouders hun gebruikersnaam en wachtwoord zo spoedig mogelijk na inschrijving.

Wachtwoord/ gebruikersnaam vergeten

Indien u uw gebruikersnaam bent vergeten, kunt u een mail sturen naar servicepunt@k-s-e.nl. U ontvangt dan spoedig de nieuwe inloggegevens.
Indien u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u in Magister uw gebruikersnaam invullen en op 'doorgaan' klikken. Vervolgens kunt u op de knop 'wachtwoord vergeten' klikken en een nieuw wachtwoord aanvragen.