Zoeken

Mascotte Mania KSE

Zes medewerkers in de meest prachtige en uiteenlopende kostuums gaan met elkaar de strijd aan in deze zangwedstrijd. Tijdens de drie afleveringen zagen we de prachtige optredens van het monster, de wolf, de uil, de leeuw, de ananas en de kip. Deze week is de finale! Welke mascotte wint Mascotte Mania KSE? En wie zit er in het pak? Stem op jouw favoriet!
Ga hier naar ons YouTube kanaal

Begeleiding

Ondersteuning

Op de KSE zijn verschillende ondersteuningsmogelijkheden. 

Zo zijn er Talentcoaches voor meer- en hoogbegaafde leerlingen, Studiecoaches, Zorgcoaches en Social media coaches. Ook zijn er Ondersteuningscoördinatoren, Counselors en is er een Zorg Advies Team. 

Voor alle leerlingen is vakondersteuning mogelijk.

Vragen met betrekking tot de ondersteuningsbehoefte stel je aan mevrouw J. de Bie (j.debie@k-s-e.nl) (voor leerlingen in de brugklas en mavo-2/3/4) of mevrouw E. van den broek (e.vandenbroek@k-s-e.nl) (voor leerlingen in havo-2/3/4/5 of vwo-2/3/4/5/6)Of bel naar school (076-5015905) en vraag naar mevrouw J. de Bie of mevrouw. E. van den Broek. 

Vragen over dyslexie en dyscalculie kunnen worden gesteld aan mevrouw M. Joosen (m.joosen@k-s-e.nl) en mevrouw M. Vromans m.vromans@k-s-e-nl).

Contact met het Centrum voor Jeugd en Gezin neem je contact op via www.cjg.nl.

Meer informatie in het menu Ondersteuning is beschikbaar nadat je bent ingelogd.