Zoeken
Onze school

Op deze pagina vind je alle informatie omtrent het bestellen van de leermiddelen. 

ECK iD
Het is ook noodzakelijk om bij Iddink een account aan te maken (klas 1) of in te loggen (klas 2 en hoger) voor het aanmaken van een ECK-id.

Het ECK iD is wettelijk bepaald als hét unieke iD van een leerling dat fungeert als anonieme sleutel in de geautomatiseerde processen tussen school, portaalleveranciers en uitgeverijen. Het ECK iD is bedoeld om digitaal leren veilig en betrouwbaar te houden. Daarnaast zorgt het voor een soepele en betrouwbare uitlevering van het digitale lesmateriaal. De VO-raad adviseert voor schooljaar 2022/2023 ook te bestellen met ECK iD. Kijk voor meer informatie over het ECK iD op www.eck-id.nl.

Hoe je dat doet vind je in de bestelinformatie van Iddink.


Bestellen
De leermiddelenlijst voor 2022–2023 is ondertussen bekend en beschikbaar bij Iddink (www.iddink.nl). voor het bestellen van de fysieke leermiddelen bestellen kun je dus daar terecht.

Zorg dat je eerst zeker weet voor welk leerjaar en niveau (bijvoorbeeld havo-2, vwo-3, mavo-4) je bestelt. Voor de bovenbouw moet je natuurlijk ook je vakkenkeuze goed in de gaten houden.

Als je na 24 juli 2022 bestelt, kost het extra tijd en geld om je bestelling verzendklaar te maken. Deze extra kosten brengt Iddink gedeeltelijk in rekening. De schoolcode waar naar gevraagd wordt is: 852H2WYT
Let er bij het bestellen op dat de naam van de leerling wordt ingevuld en niet de naam van een ouder of iemand anders die de bestelling doet.

 

stappenplan bestellen leermiddelen bij Iddink.pdf
Brief Iddink bestelinformatie leermiddelen.PDF
Nieuwe werkwijze bestellen leermiddelen.pdf