Zoeken

Nieuwe brugklasser

Welkom op de KSE!

 

Onze kalender voor 2023/2024 staat al gevuld met allerlei leuke activiteiten. We zijn nu nog druk bezig met de organisatie ervan en zodra we meer informatie hebben en jij jezelf kunt aanmelden, hoor je dit van jouw groep 8 leraar of lerares of lees je meer op onze website, Facebook, Instagram en TikTok.
Wil je alvast meer zien? Op opendag@k-s-e.nl krijg je een uitgebreide rondleiding van Leira en Lode. 

 

Wat voor activiteiten doen we?

Om jou een zo goed mogelijk beeld en gevoel te geven van de KSE organiseren we onderstaande activiteiten. 

We komen naar jouw basisschool
Onze brugklascollega's bezoeken in de maanden november en december de basisscholen in de regio. Een docent komt samen met een brugklasser naar jouw basisschool. De brugklasser ken je waarschijnlijk, want hij/zij heeft op jouw basisschool gezeten. Vraag hem/haar alles over hoe het nu echt is op de KSE.

Voorlichtingsavonden
Op maandag 13 en dinsdag 14 november organiseren we voorlichtingsavonden voor jou en je ouders. Je meldt jezelf aan voor een van deze avonden om 18.15 tot 19.15 uur of om 19.30 tot 20.30 uur. Aanmelden kun je op een later moment. 

Open dag
Op vrijdag 12 januari van 18.00 tot 21.00 uur en op zaterdag 13 januari van 10.00 tot 13.00 uur is onze open dag. Op deze dagen openen we onze deuren voor leerlingen uit groep 7 en 8 en hun ouders.

Miniles met de klas
Op woensdag 24, donderdag 25 en vrijdag 26 januari 2024 organiseren we minilessen voor alle groepen 8 uit de regio. Jouw leraar/lerares wordt hiervoor uitgenodigd en kiest wanneer jij met jouw groep naar ons komt.

Individuele miniles
Ook kun je zelf naar een individuele miniles komen op woensdagmiddag 21 februari 2024. Hiervoor kun je op een later moment jezelf voor inschrijven. 

Aanmelddagen
Als je kiest voor de KSE meld je jezelf bij ons aan. De datum van de centrale aanmelddagen zijn op dinsdag 26 en woensdag 27 maart 2024. Ben je vergeten om jezelf aan te melden of is dit nog niet gelukt? Neem dan contact met ons op! Stuur een mail naar aanmelding@k-s-e.nl of bel naar 076-5015131

Kennismakingsmiddag
Als je bent ingeschreven als brugklasser nodigen wij jou uit voor de kennismakingsmiddag op woensdag 19 juni 2024. Op deze middag maak je kennis met jouw klas en jouw mentor, zodat je iedereen al kent voor de zomervakantie. 

Heb je nog vragen?
Zijn er nog dingen die je graag wilt weten? Stuur dan gerust een mailtje naar opendag@k-s-e.nl. Of wil je nog een keer door ons gebouw lopen en onze vakken bekijken? Dat kan altijd online op www.opendagkse.nl!