Zoeken

Fijne zomervakantie!


Groep 7/8

Welkom op de KSE!

Helaas kunnen we je nu niet op onze school ontvangen. Dat vinden we erg jammer, want je krijgt pas echt een gevoel bij onze school als je door het gebouw loopt, brugklassers en docenten ziet en spreekt. We hebben onze agenda ondertussen wat aangepast, wat activiteiten naar een latere datum verplaatst en we hopen dat ze dan wel fysiek door kunnen gaan. Uiteraard zijn we altijd bereikbaar. Op opendag@k-s-e.nl krijg je een uitgebreide rondleiding van Leira en Lode. En schrijf jezelf meteen in voor onze fysieke Open Dag!

Wat doen we?

We komen bij je langs op jouw basisschool met een brugklasser. Je kunt hem of haar dan alle vragen stellen die je hebt.

We nodigen jouw hele klas uit op de KSE voor een miniles. Jouw leerkracht heeft een mail gehad met een datum hiervoor.

Op vrijdag 14 en zaterdag 15 januari was onze Open Dag gepland. We konden je niet fysiek ontvangen, maar hebben veel leuke vragen beantwoord in de chat. Van maandag 7 tot en met  donderdag 24 februari organiseren we VIP-rondleidingen voor leerlingen uit groep 8 met één ouder. Lees hier meer.

En als je graag nog een keertje komt, kun je jezelf ook opgeven voor een miniles op woensdag 2 februari, woensdag 9 februari of woensdag 16 februari. 

Vragen?

Heb je een vraag of wil je toch alvast een keer langskomen? Neem dan even contact op met de brugklas via administratiebrugklas@k-s-e.nl.