Zoeken

Fijne zomervakantie!


Kom kennismaken!

Open dag

Wat leuk dat je interesse hebt in onze Open Dag! Normaal gesproken openen wij letterlijk als eerste onze deuren in deze regio. Op vrijdag 14 en zaterdag 15 januari was onze fysieke Open Dag gepland, maar helaas lieten de maatregelen het niet toe om onze deuren voor je te openen. Dat vinden wij erg jammer en daarom zijn onze plannen aangepast, zodat we je hopelijk van harte welkom op onze school mogen heten.

VIP-rondleidingen

Op 14 en 15 januari was onze online Open Dag. We hadden veel bezoekers en kregen veel leuke vragen in de chat. Iedereen bedankt voor de belangstelling!
Van maandag 7 tot en met donderdag 24 februari organiseren we VIP-rondleidingen. Tijdens deze VIP-rondleiding loop je samen met één ouder/verzorger door onze gebouwen. Een docent of leerling laat je in 30 minuten alle ruimtes zien waar je als brugklasser les hebt. Ook stel je meteen al jouw vragen.

Tijdsblok

Op opendagkse.nl schrijf je jezelf in voor een tijdsblok. In elk tijdsblok is plaats voor 5 leerlingen en 1 ouder per leerling. De VIP-rondleiding duurt 30 minuten. 

Alvast sfeer proeven

Op opendagkse.nl leiden Leira en Lode je met veel plezier rond waarbij je de sfeer proeft op onze school en alle vakken ontdekt. 
Heb je in de tussentijd vragen? Mail ze dan gerust naar opendag@k-s-e.nl