Zoeken

Open dag op 11 en 12 februari

Schrijf jezelf in voor een tijdsblok

Kom kennismaken!

Open dag

Wat leuk dat je interesse hebt in onze Open Dag! Normaal gesproken openen wij letterlijk als eerste onze deuren in deze regio. Op vrijdag 14 en zaterdag 15 januari was onze fysieke Open Dag gepland, maar helaas lieten de maatregelen het niet toe om onze deuren voor je te openen. Dat vinden wij erg jammer en daarom zijn onze plannen aangepast, zodat we je hopelijk van harte welkom op onze school mogen heten.

Online én fysieke Open Dag

Op 14 en 15 januari was onze online Open Dag. We hadden veel bezoekers en kregen veel leuke vragen in de chat. Iedereen bedankt voor de belangstelling!
Op vrijdag 11 en zaterdag 12 februari is onze fysieke Open Dag. We zijn druk bezig met de organisatie. Als de maatregelen het toelaten heten we je van harte welkom.

Tijdsblok

Op opendagkse.nl schrijf je jezelf in voor een tijdsblok. In elk tijdsblok is plaats voor 30 leerlingen en 1 ouder per leerling. Deze keuze is gemaakt, omdat we op deze manier zoveel mogelijk leerlingen de kans bieden om de sfeer te proeven op onze school. Een tijdsblok heeft een vast programma van 1,5 uur. Na het programma kun je jezelf inschrijven voor twee opties.

Programma

Het vaste programma bestaat uit een rondleiding door onze gebouwen. Je maakt dan kennis met verschillende vakken en bent actief met een aantal leuke activiteiten. Na de rondleiding heb je de keuze om een presentatie over het gebruik van laptops op de KSE bij te wonen of een speeddate voor extra ondersteuning in te plannen. Dit is een optie en uiteraard niet verplicht.

Alvast sfeer proeven

Op opendagkse.nl leiden Leira en Lode je met veel plezier rond waarbij je de sfeer proeft op onze school en alle vakken ontdekt. 
Heb je in de tussentijd vragen? Mail ze dan gerust naar opendag@k-s-e.nl