Zoeken

Open avond/dag

vrijdag 4 en zaterdag 5 november
Lees hier meer

Sport

Onze topsporters

Op de KSE hebben we zo'n 25 topsporters. Hier zijn we natuurlijk erg trots op! Op deze pagina plaatsen we steeds de prestaties van een aantal van hen. 

Lynn Schijven, A3B, is Nederlands kampioen geworden bij zowel dubbelspel als bij enkelspel in de categorie meisjes O15. Wat een topprestatie heb jij neergezet Lynn. Proficiat!

 
   
Finn Bastiaanssen (vwo-1) is Nederlands kampioen veldrijden. Proficiat Finn, wat een topprestatie! 
Daan van Hessel (havo-4) heeft zaterdag 27 november de NK cross junioren C gewonnen. Tijdens de Warandeloop in Tilburg liep hij zichzelf in een sterke bezetting naar de 1ste plaats. 
 
Merel Madelief van Egmond (havo-5) in actie tijdens het NK. Merel schiet in de klasse Longbow-junioren (13 t/m 18 jaar). Met een totaal van 618 punten is Merel Madelief 1ste geworden op het NK.   
Stan (16 jaar) zit niet stil! Afgelopen periode heeft hij verschillende TOP-prestaties neergezet. Stan is 2de geworden in het Inters l klasse, is 3de geworden in Schijndel, 2x 3de op de ONK's en als afsluiter 2x P2 behaald tijdens de seizoensaflsuiter.   
   
Dewi Govaers (havo-2) turnt zich in de eerste kwalificatie voor het Nederlands kampioenschap op het podium en plaatst zich hiermee automatisch voor de halve finale van het NK.
Daan van Dessel uit havo-4 pakt goud op 1.500
meter tijdens Nationale C-Spelen.
        
 
Nick Ho uit vwo-5 is eerste geworden met de internationale wedstrijd in Spa Francorchamps. Hierdoor vergroot hij zijn voorsprong in het kampioenschap!

 
Donato Freens uit vwo-5 is Nederlands kampioen SUP (Stand Up Paddling)! Ook werd hij 8e op het WK in Hongarije.