Zoeken

Groep 7/8

Groep 7/8

Wat leuk dat je onze website bekijkt. Van harte welkom! Nog even in groep 8 en dan mag je naar de middelbare school. Een spannende periode en kiezen is soms best lastig. Daarom organiseren we speciaal voor jou en jouw ouders of verzorgers een aantal activiteiten, zodat je zelf een goed beeld krijgt hoe het is op de KSE en of dit goed voelt. 

Bekijk onze activiteiten hieronder.

Speel de KSEgame en win de Apple AirPods!

Speel de KSEgame en ontdek meer over de KSE. Doorloop het spel, beantwoord de 10 vragen en vul het juiste antwoord in op het KSE-gameformulier. Het formulier lever je in tijdens onze Open Dag op zaterdag 11 januari. Het spel speel je op www.ksegame.nl. Heb je vragen? Raadpleeg de veelgestelde vragen op de website of neem contact met ons op via het formulier. 

Minilessen 

Voel je alvast een brugklasser en doe mee met de minilessen op maandag 18 november t/m woensdag 20 november of op woensdag 27 november. Je volgt twee korte lessen met je eigen klasgenoten uit groep 8. Een leuke manier om kennis te maken met de vakken en de sfeer in de brugklas!

Voorlichtingsavonden

Ook je ouders of verzorgers willen natuurlijk weten hoe het gaat op de KSE. Zij zijn van harte welkom op de voorlichtingsavonden op maandag 25 november op het hoofdgebouw van de KSE of op dinsdag 26 november in Rucphen bij Feesterij 't Trefpunt. Binnenlopen kan vanaf 19.00 uur, de voorlichting start om 19.30 uur. 

Open dag

Kom naar onze open dag op zaterdag 11 januari 2020 van 09.30 tot 14.00 uur! Neem je ouders, verzorgers, andere familieleden of vriendjes mee en laat hen zien wat jij al weet over de KSE. De docenten en leerlingen van de KSE zijn er deze dag voor jou!

Nog een keer sfeer proeven

En weet je het nog niet zeker of wil je nog een keer ervaren hoe het is, kom dan gewoon langs. Je ouders of verzorgers maken hiervoor een afspraak met Karin Schuur. Zij is de afdelingsleider van de brugklas en staat je graag te woord. Mail haar gerust via k.schuur@k-s-e.nl

Mocht je alvast willen weten wat er allemaal speelt voor onze brugklassers, klik dan in het menu op 'Leshuizen' en vervolgens op 'Leshuis 1'. Of volg ons op Facebook @kseettenleur of op Instagram @kse_ettenleur.

Aanmelden

Als je je keuze hebt gemaakt, kun je jezelf samen met je ouder(s)/verzorger(s) aanmelden op maandag 9 maart en donderdag 12 maart. Later volgt hierover meer informatie. 

Veel plezier met het ontdekken waar je straks naar school gaat. Wij zien je graag op een van bovenstaande activiteiten.