Zoeken

Home

Bingo voor bewoners van Avoord


Op donderdagmiddag 28 maart waren 80 bingoliefhebbers uitgenodigd bij ons op school voor een bingo. De genodigden werden ontvangen in stijl met een rode loper. Tijdens de bingo kregen de bewoners vele lekkere hapjes en een mooi optreden. Rinus Oerlemans heeft nog een leuk stukje geschreven over deze middag:


De KSE organiseerde op donderdagmiddag 28 maart een bingo voor bewoners van Kloostergaard, het Anbarg en overige woonzorgcomplexen van Avoord. 
De belangstelling was erg groot, zowel uit Etten-Leur als Zundert werden de deelnemers (met de Avoord bussen) naar de KSE gebracht, alwaar de rode loper was uitgelegd .Met koffie, cake en snoepjes werden de bingo-deelnemers ontvangen en boden de leerlingen hulp daar waar nodig was. 

De KSE had voor prachtige prijzen gezorgd en elke deelnemer hoopte één van deze prijzen in de wacht te slepen. Tijdens de Bingo zorgden de leerlingen voor hapjes en drankjes, waar gretig gebruik van werd gemaakt. Gedurende de pauze zorgde een leerlingen zanggroep voor een muzikale bijdrage hetgeen zeer werd gewaardeerd.

Al met al kunnen de bingo-deelnemers terugzien op een zeer geslaagde en prettige middag, zij danken dan ook docenten, leerlingen en iedereen die zijn of haar steentje heeft bijgedragen aan deze bijzondere BINGO!

Media
  • bingo avoord 5 klein