Zoeken

Home

Parijs mavo-4


We begonnen om 04.45 uur. Het was vroeg, maar het gaf ook een soort van vakantie gevoel. De reis heen duurde ongeveer 5 uur en nog een pauze erbij, zodat de buschauffeur even rust kon nemen. Eigenlijk was de tijd in de bus zo voorbij, want ondanks dat het zo vroeg was zat de sfeer er al goed in. 

Toen we rond 11.00 uur aankwamen, verzamelden we allemaal op een plein. De groepjes werden bij elkaar geroepen en kregen uitleg hoe de dag eruit zag. Van school kregen we een metro kaartje, wat ik heel goed geregeld vond!

Daar gingen we met onze groep en begeleider de metro in. We zijn zo bij een paar mooie highlights gestopt. Op de Champs-Élysées kregen we 1,5 uur vrije tijd. Je kijkt daar je ogen uit met al die winkels en natuurlijk hebben we daar even wat gegeten. 

Toen zijn we weer de metro in gegaan en weer gestopt bij wat highlights. Na wat lopen kwamen we aan bij de Eiffeltoren. Wat een groot ding zeg! Het is niet meer dan een hoge en stalen toren, maar toch gaaf om een keer gezien te hebben. In de avond zijn we lekker wat gaan eten en toen terug gegaan naar de bus. Rond 20.30 uur reden we weer terug naar huis. Het was een leuke, zware, maar zeker een bijzondere dag!

 

Media
  • Excursie Parijs6klein