Zoeken

Fijne zomervakantie!


Home

Diploma-uitreiking mavo, havo en vwo; Tipje van de sluier!


Deze week hebben onze geslaagde examenleerlingen hun uitnodiging ontvangen voor onze Drive Thru diploma-uitreiking. In deze uitnodiging stonden wat praktische afspraken en verder niet te veel, omdat we jullie graag willen verrassen. Maar eigenlijk kunnen we niet wachten en geven toch alvast wat elementen prijs.

Tipje van de sluier
Ons doel van deze Drive Thru diploma-uitreiking is jouw diploma overhandigen op een creatieve, feestelijke en persoonlijke manier met de aandacht die jij verdient.
In jouw uitnodiging staat een tijdstip waarop jij met jouw familie van harte welkom bent bij de start. Een ontvangstcomité wacht jou op en zorgt ervoor dat jij een snack en een drankje naar keuze krijgt in het eerste deel van de Drive Thru.
Daarna rijd je door voor het volgende entertainment met muziek en show. Na dit spektakel, rijd je door naar het tekenmoment met je mentor. Daar stap jij uit en pak jij jouw meer dan verdiende hoofdrol op de rode loper met uiteraard de square cap! En natuurlijk hoort daar een fotomoment bij door je familieleden. Zij mogen uitstappen, maar we vragen je te houden aan de coronavoorschriften en het programma.
Vanuit het uitzwaaiterras juichen onze aanwezige medewerkers jou toe en zwaaien je uit voor #nooitmeerkse.


#nogéénkeerkse
Dit jaar is een bijzonder jaar voor ons allemaal, maar extra speciaal voor jullie. Geen eindexamen en geen feesten om goed afscheid te nemen van elkaar. Dat vinden wij ook erg jammer en daarom houden jullie een feest van ons tegoed. Alle examenleerlingen krijgen namelijk een uitnodiging voor een reünie in 2021! Toch nog een feest waar je kunt proosten met elkaar op je periode bij de KSE, om herinneringen op te halen en natuurlijk om bij te praten over je nieuwe leven en studie.

Vragen
Heb je vragen of loop je tegen praktische dingen aan, stuur dan een mail naar administratieleshuis456@k-s-e.nl. Samen zoeken we naar een oplossing!
Je sluit een bijzondere periode af en dat gaan we vieren met een mooie outfit en wellicht een versierde auto. Bijzondere voertuigen zijn toegestaan, maar houd rekening met een beperkte draaicirkel en een grasveld als ondergrond. Wij kijken er naar uit!
Media
  • Diplomauitreiking