Zoeken

Home

Expositie ’Meestervervalser’ in Van Gogh Kerk Etten-Leur


38 mavo-4 leerlingen presenteren in april en mei hun eindexamenwerk in de Van Gogh Kerk Etten-Leur tijdens de expositie ´Meestervervalser’.

Tijdens het praktisch schoolexamen Tekenen stond voor de mavo-4 leerlingen een flinke uitdaging klaar: vervals met (gekleurd) papier een zelfgekozen kunstwerk van Vincent van Gogh. De leerlingen zijn ijverig aan de slag gegaan en hebben in een tijdsbestek van slechts vier uur geweldige eindresultaten behaald. De leerlingen hebben zichzelf overtroffen en zijn erg fier dat hun werken nu voor een langere periode geëxposeerd worden in de thuisbasis van de KSE, Etten-Leur. Eind vorig jaar waren de werken gedurende één weekend te zien in het Vincent van GoghHuis in Zundert.

De mavo-4 leerlingen hebben zichzelf overtroffen, aldus tekendocent Dave Roelands. ‘De eindwerken zijn werkelijk prachtig geworden en geven de Van Gogh Kerk Etten-Leur straks nog meer kleur.’

De expositie is te bezichtigen op:
13 t/m 16 april en 18 april (Tweede Paasdag), 20 t/m 24 april, 28 t/m 30 april, 4 t/m 7 mei, 11 t/m 15 mei en van 18 t/m 21 mei. Steeds van 13.30-17.00 uur.
De entree tot de kerk is op Markt 4. Alle KSE-leerlingen hebben op vertoon van hun schoolpas gratis toegang. Ouders/verzorgers en overige bezoekers kunnen een ticket kopen op Markt 4 of online via de website, www.vangoghkerk.nl.
Media
  • Annora Fluit
  • Poster Expositie Van Gogh Kerk