Zoeken

Leerlingen van groep 8: volg 2 minilessen op woensdag 8 februari

Meld je hier aan

Home

BSM-kamp


Vorige week gingen onze BSM-leerlingen uit vwo-4/5/6 op BSM-kamp. Vwo-6 leerling Meke van Heesch schreef hier een stukje over.

Even een terugblik op een geweldig BSM-kamp georganiseerd door vwo-6 met al onze vwo-4/5/6 leerlingen met BSM.

Er is voor vertrek al enorm veel geregeld door verschillende groepen. Denk aan het regelen van de locatie, het vervoer, de catering, groepsindelingen én leuke en uitdagende activiteiten. Deze goede voorbereiding resulteerde in een zeer geslaagd kamp!

Woensdagochtend is vwo-6 vroeg vertrokken naar school om alle puntjes op de i te zetten. Spullen voor de activiteiten werden gepakt en langzaam kwam ook vwo-4/5 aan op de KSE.

Om 8.15 was het tijd om te vertrekken naar de bus, want gelukkig had vwo-6 deze luxe wel geregeld voor ze. Anderhalf uur later kwamen ze aan op bestemming. Het mooie Kamperland. Warm ontvangst was het helaas niet, want de eerste stortbuien kwamen al uit de lucht gevallen. Uiteraard had iedereen van BSM een goede instelling, hoofd omhoog en lekker aan de slag!

Vwo-6 had verschillende activiteiten geregeld waar we gelijk mee aan de slag konden. De eerste twee groepen mochten gelijk het water op. De wetsuits werden aangetrokken en zo vertrokken ze met grote supplanken in de haven van Kamperland. Ondanks de regenbuien gingen ze gewoon het water op en werd iedereen meegenomen in de fantastisch goede energie van alle leerlingen!

Ook andere groepen gingen lekker fanatiek aan de slag met beach volleybal en een door Movement Sports georganiseerde activiteit, namelijk bubbel voetbal en archery attack. Ook deze sporten werden door de leerlingen erg goed opgepakt en uitgevoerd!

Helaas gaf buienradar aan dat het heel de avond zou gaan regenen, daarom heeft vwo-6 snel en flexibel de planning omgegooid. De avond bestond uit een erg lekkere spaghetti, vervolgens ging één groep een erg leuke quiz spelen en de andere groep ging waterblobben. We hebben de avond nog afgesloten onder een droog onderdak met een gezellig muziekje en wat leuke spelletjes. Kortom een zeer geslaagde eerste avond!

De volgende dag gingen we weer verder met de activiteiten. De laatste ronde stond op het programma. En gelukkig scheen het zonnetje vandaag in het mooie Kamperland! Dit zorgde voor een heerlijke ochtend op het strand. Het middagprogramma bestond uit een heerlijke duik in het binnenzwembad.

Nadat iedereen was uitgegeten hebben we heerlijk met z'n alle bij het kampvuur gezeten en vervolgens hebben we een erg gezellig en grappige bonte avond gehad, met crazy 88 en een karaoke.

De laatste dag is aangebroken en iedereen werd lekker vroeg wakker gemaakt om de spullen op te ruimen en de tenten schoon te maken. Hierna zijn we weer vetrokken naar Movement Sports voor slagbal en voetbal. Daarna werd het kamp afgesloten met een lunch op het strand en een heerlijk zonnetje. Eenmaal weer terug op de KSE werd iedereen weer warm ontvangen door alle ouders en kon iedereen weer lekker naar huis om 's avonds in een warm bed te duiken! Want die had iedereen volgens mij iedereen het meeste gemist :)

Kortom het was een geweldig kamp! Vwo-6 bedankt voor de organisatie en vwo-4/5 bedankt voor de fantastisch goede inzet!!

Tot volgend jaar!
Media
  • Schermafbeelding 2022-10-05 om 12.28.08
  • Schermafbeelding 2022-10-05 om 12.28.23