Zoeken

Home

Efteling vrijdag 8 september


Het is bijna zover! Vrijdag 8 september gaan we met de hele school naar de Efteling omdat de KSE 55 jaar bestaat. Wij vinden het erg bijzonder dat we dit met onze leerlingen kunnen vieren! Hieronder zie je het programma en lees je meer over deze dag.

Programma
Brugklas
08.20 uur
Leerlingen worden in een lokaal ontvangen door hun mentor. We controleren de aanwezigheid en verwerken eventuele absenties in Magister. Ook geven we uitleg over het verloop van de dag.

08.30 uur
Leerlingen gaan samen met hun mentor naar de bussen in het Brabantpark. In de bus ontvangen alle leerlingen een kaartje met daarop het busnummer en een noodnummer dat gebruikt kan worden bij een (natuurlijk onverhoopte) calamiteit.
Rond 09.20 uur vertrekt de laatste bus.

Leerlingen leshuis 2/3/4/5/6
08.30 uur
Leerlingen worden in een lokaal volgens rooster ontvangen door een docent. We controleren de aanwezigheid en verwerken eventuele absenties in Magister. Ook geven we uitleg over het verloop van de dag.

08.45 - 09.00 uur
Leerlingen worden via de intercom, per leshuis opgeroepen om naar de bussen te gaan. Leerlingen lopen door de hoofdgang en verlaten de KSE via de uitgang van leshuis 2. Leerlingen uit leshuis 2 gaan naar bussen in het Brabantpark. Leerlingen uit leshuis 3/4/5/6 gaan naar bussen in de Stijn Streuvelslaan.
In de bus ontvangen alle leerlingen een kaartje met daarop het busnummer en een noodnummer dat gebruikt kan worden bij een (natuurlijk onverhoopte) calamiteit.
Rond 09.20 uur vertrekt de laatste bus.

Voor alle leerlingen
17.00 uur
Verzamelen bij de bussen. Bij de terugreis gaat iedereen terug in de bus met hetzelfde nummer! Dit wordt gecontroleerd.

17.30 uur
Vertrek laatste bus vanaf de Efteling.

18.15 - 19.00 uur
Aankomst KSE.

Bereikbaarheid KSE
In verband met de vele bussen die opgesteld staan in het Brabantpark en de Stijn Streuvelslaan, is de Kiss & Ride-strook voor de KSE alleen bereikbaar vanaf de rotonde aan de Couperuslaan. Dus niet vanaf de Kerkwerve!
Vanwege de drukte verzoeken we onze leerlingen zoveel mogelijk te voet of met de fiets naar school te laten komen.

Overige praktische zaken
De school is gesloten. Als we terugkomen van de Efteling kunnen leerlingen niet meer naar binnen. Dus laat geen spullen achter op school. Zij lopen buitenom naar het schoolplein van hun leshuis om hun fiets te pakken. 
Lunch en drankjes zijn niet inbegrepen, dit is op eigen gelegenheid.
Het weer is erg mooi. Zorg voor voldoende drinken en zonnebrand!

Wij hebben er sowieso heel veel zin in!
Media
  • daan-schrikker-WhZtoxCKph4-unsplash