Zoeken

Beat The KSE'er

Onze examenleerlingen kunnen wel wat afleiding gebruiken in deze spannende periode. Daarom speciaal voor hen 'Beat the KSE'er'! In deze hilarische en spannende reeks dagen onze examenleerlingen onze medewerkers uit voor een challenge. Met natuurlijk als grote vraag: 'Wie wint de challenge?'
Ga hier naar ons YouTube kanaal

Leshuis 4/5/6

Buitenlandse reizen

We mogen allemaal weer naar school, fijn maar ook spannend. We ervaren dat de lessen gelukkig ‘gewoon’ doorgaan met alle coronamaatregelen. De huidige situatie rond het coronavirus lijkt momenteel positief. Toch blijft het onzeker hoe het gaat lopen in Nederland en in het buitenland. Daardoor kijken wij voorzichtig naar de toekomst en moeten we keuzes maken of activiteiten doorgaan. Helaas vinden we het niet verantwoord met een grote groep leerlingen een meerdaagse educatieve reis te maken. Dit betekent dat alle meerdaagse educatieve reizen in schooljaar 2020-2021 niet doorgaan.

Het reisadvies van een groot aantal landen in Europa kan door regionale uitbraken opnieuw worden aangescherpt. Daarom vinden wij het maken van deze reis niet verantwoord en kiezen we er niet voor om nu al contractuele verplichtingen aan te gaan. Wij zijn er ons van bewust dat het niet doorgaan van de reizen tot grote teleurstelling leidt. Dat geldt ook zeker voor ons. Helaas kunnen wij op dit moment niet anders door de huidige omstandigheden.

Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar kse@k-s-e.nl.